Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De Gyldne Drenge koncert og spisning i Musikladen

august 4, 2023 @ 18:00 22:00

Festlig musik og noget godt at spise, så kan det ikke gå helt galt. Kom med til en festlig og hyggelig aften i MusikLaden, til spisning og koncert med De Gyldne Drenge.

Menuen er: (Billet pris inkl. spisning DKK 475)
Lammekølle med hvidløg og persille, letsaltet skinke med svær, små krydderkartofler samt flødekartofler, 2 slags salat og hjemmebagt brød. Maden bliver leveret af Annettes Festservice.

Uden spisning: (Billet pris eksl. spisning DKK 250)
Starter kl 20.00 i stedet for 18.00

De Gyldne Drenge i 20 år.

Irsk på dansk. Folkemusik for folket. Skæg og irske ballader.

Siden 2003 har De Gyldne Drenge rejst landet rundt og spredt det gode budskab om alkoholens mange glæder og utroskabens velsignelser. Emner som i rigt mål bliver behandlet i de mange tekster, der alle stammer fra det store musikalske forbillede De Gyldne Løver.

De 5 ustyrlige musikanter udsætter, med glæde og frækhed, et sagesløst publikum for deres uhæmmede og lemfældige udgaver af en lang række af danskernes mest folkekære melodier: Hjemmebrænderiet, Jeg Er Ikke Som De Andre, Ved Haw’et – Ved Haw’et o.s.v. o.s.v.

Selvom De Gyldne Drenge mestrer de fleste af de Gyldne Løvers sange, prøver de ikke at efterligne det gamle kultband, men giver i stedet deres egne fortolkninger af sangene. Oven i købet med små ændringer i teksterne. Dog med tilladelse fra ophavsmændene.

I 2007 udkom deres første cd ”Det Gamle Værtshus”. Den blev udsolgt, så i 2015 blev den fulgt op af albummet ”Derfor Blev Vi Spillemænd”. Begge er de ment som en hyldest til De Gyldne Løver.

De Gyldne Drenge er:

Ole Smith på sang guitar og banjo.
Troels Smith på sang, guitar, bouzuki, tenorbanjo, banjo, mandolin, tenormandolin og tinfløjte.
Lars Kirkegaard på harmonika og kor.
Jørgen Dickmeiss violin, bodhran, mandolin og kor.
Jens Holgersen på kontrabas og kor.

DKK475 (250 Uden spisning kl. 20.00)

Musikladen

30 24 93 70

Se Arrangør hjemmeside

Musikladen

vennebjergvej 283
Hjørring, Nordjylland 9800 Denmark
+45 30 24 93 70
Se Sted hjemmeside