Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Things We Do For Love – Ivan Pedersen, Peter Busborg og Jørgen Thorup

september 22, 2022 @ 19:30 22:00

Hvad hjertet er fuldt af, løber munden over med.
Så sandt som det er sagt, og præcis baggrunden for at medlemmerne af denne trio var NØDT til at samles!

Things We Do For Love er en fantastisk blanding af maximal rutine, forskellige vidtspændende karriereforløb med 3 unikke musik-personligheder, der hver især excellerer på hver sin måde med det vokale og hver sanger m. sangskrivning som speciale. Sangene akkompagneres af Guitar, Piano og percussion – og hvis det ikke VAR så overrendt, burde denne trio faktisk have heddet: De tre tenorer.

TWDFL spiller og synger melodiske rock-sange – oftest med vokalharmonier som gennemgående særkende. Repertoiret består hovedsageligt af egne kompositioner fra sangernes egne solist-karrierer, samt trioens helt nyskrevne sange – MEN fordi alle tre har savnet det bedste af den tidløse pop/rockmusik i de seneste 4 årtier, udgør også udvalgte klassikere i trioens egne arrangementer en del af set-listen.

Koncerterne, repertoiret og instrumenteringen er designet til det intime koncert-rum, og nærværet mellem trioen og publikum er selve benzinen i deres vitale optræden, et nærvær, som de tre efterhånden er trænede i også at overføre til også en større koncertsal. TWDFL har her fra sin start to væsentlige ambitioner: At sende de fremmødte hjem fra koncerten, nynnende og med et smil om munden, og undervejs at udfordre sig selv musikalsk og kunstnerisk.

Under Corona pausen har de tre sangskrivere arbejdet på nyt eget repertoire, og der begynder at tegne sig et en personlig stil og retning for de tre velsyngende herrer og sangskrivere. Dette er blevet til albummet ”Vildeste Visioner” og lanceringen begyndte med udgivelsen af singlen ”On the road” m tilhørende video i sensommeren 21, fulgt af to nye singler op imod Jul, alle tre sange playlistede på DR ,og trioen vil med garanti være massivt tilstede i det ”offentlige rum” inden og op til koncerttidspunktet.

Detaljer

Dato:
september 22, 2022
Tidspunkt:
19:30 – 22:00
Pris:
DKK250
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://musikladen.billetexpressen.dk/

Arrangør

Musikladen
Phone
30 24 93 70
Email
musikladen9800@gmail.com
Website
Se Arrangør hjemmeside

Musikladen

vennebjergvej 283
Hjørring, Nordjylland 9800 Denmark
+45 30 24 93 70
Se Sted hjemmeside