Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Allan Olsen – solo

juli 18 @ 20:00 21:30

Sommerkoncerterne med Allan Olsen i Lønstrup er legendariske – om det er vesterhavet, det helt særlige ofte ferieramte publikum eller selve stedet der gør det, det ved vi ikke. Det må du selv vurdere, men ekstraordinært & intenst er det i hvertfald.

Én man & en hel del guitarer på scenen foran et live-publikum. Mere friskbagt, intenst & håndholdt bliver det ikke. & da slet ikke, når man som Allan Olsen insisterer på altid at være så godt som uforberedt, idét scenelyset bliver tændt.
med et tekst-univers der pendulerer mellem rørende & reblende, & med et show, der ofte læner sig mere op ad stand-up, en dansk main-stream, henvender Olsen sig til såvel et ungt som et modent – & altid kræsent publikum. & han gør det med saft, kraft & masser af bid.
Med hundredvis af sange, via 20+ pladeudgivelser, 2 bogudgivelser, 4 Music-Awards, samt tusinder af koncerter har Allan Olsen efterhånden formet & slebet sin metier til noget nær perfektion i mødet med sit publikum.
Nestor-rollen har bestemt ikke gjort Olsen til en slags kustode i sit eget museum. Tværtimod udfordrer han konstant såvel sig selv som sit repertoire i sin optræden – det må hellere kikse & gå galt, end stagnere & blive kedeligt!
Ingen under begrebet singer/song-writer rager højere op end Allan Olsen i Danmark, & efter mere end 40 år på vejene må Allan Olsen betegnes som en ægte lyslevende legende.

Koncerten er siddende

& det er unummererede pladser.

Dørene åbnes ca. en time før koncert start / ca kl 19

Billetpris 350,00 krbilletprisen er inkl moms, men eksklusiv gebyrer til billetsystem & betaling/kort.Har du behov for at købe billetter til fx kørestolsbruger eller andre former for tilpassede billetter, så send os en mail: EVENT@ogos.dk
Så opretter vi et link & sender retur.
Det er pga. pladsen & kapaciteten i laden, at vi ikke blot kan sætte kørestolsbilletter mm til salg, da vi gerne vil gøre vores yderste for at alle koncertgæster får så god en oplevelse som overhovedet muligt.

DKK350 SIDDENDE unummereret

&Os

+45 20 90 42 22

Se Arrangør hjemmeside

Musikladen

vennebjergvej 283
Hjørring, Nordjylland 9800 Denmark
+45 30 24 93 70
Se Sted hjemmeside